PRESENTATIE- EN MEDIATRAINING

Presenteren is een vak. Maar wij weten zeker dat iedereen (ook zonder ervaring) iets voor de camera kan vertellen. Waarbij je jezelf bent en krachtig je boodschap overbrengt. In deze training kom je erachter hoe jij kan stralen voor de camera of op een podium. Ervaringsdeskundige Tialda Bottema en cameraman Sjaak de Lijster geven je dé tips en trics die je niet op internet vindt. Je gaat aan de slag met oefeningen en doet al gelijk praktijkervaring op.

In de training delen Tialda en Sjaak hun kennis en praktijkervaring met je. En geven ze je feedback. Hoe kom je over op camera? Hoe ga je om met zenuwen? Hoe presenteer je een tekst met gevoel? Uiteraard kijken we jouw presentatie gezamenlijk terug. Ook komt geïnterviewd worden aan bod, zodat je een goede quote kunt geven. We helpen je uit je comfortzone te stappen. Met als doel: zelfverzekerd en geloofwaardig voor de camera of op een podium staan!

Mail ons voor een datum of offerte. Wil je liever een individuele training? Neem dan ook gerust contact met ons op!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Geschikt voor beginnende sprekers en sprekers die hun vaardigheden willen opfrissen

Locatie studio van Het Haags Productiebedrijf

Duur 1 dag van 10:00-16:00 uur, inclusief koffie/thee/lunch

Datum in overleg

Kleine groepen maximaal 6 deelnemers, dus optimale aandacht

Ook voor individuele coaching

Over Tialda Bottema

Als kind maakte ze al haar eigen achtuurjournaal. Ze had sterk het gevoel dat ze iets moest vertellen. En gelukkig is ze dat gevoel nooit kwijtgeraakt. Sterker nog: het is alleen maar gegroeid en nu deelt ze haar kennis en ervaring. Tialda is fulltime freelance presentatrice voor haar eigen bedrijf Het Haags Productiebedrijf, en voor castingbureaus en klanten als de provincie Zuid-Holland en TV West. Ze volgde trainingen aan de Media Academie en The New York Film Academy.

Over Sjaak de Lijster

Als allround freelance cameraman beheerst Sjaak de Lijster alle aspecten van het vak. Naast Het Haags Productiebedrijf werkt hij o.a. voor TV West en regisseert hij CrossFit wedstrijden. Eerder werkte hij jarenlang voor RTL. In de training vertelt Sjaak meer over camerastandpunten en laat hij zien hoe een montage eruit ziet. Dit geeft jou de nodige basiskennis én leert je wat handig is om juist wel of niet te zeggen!

NEEM CONTACT MET ONS OP

INFO@HAAGSPRODUCTIEBEDRIJF.NL
OF BEL ONS TIJDENS KANTOORTIJDEN 070-4500241

13 + 2 =

bezoek ons

Paviljoensgracht 20

2512 BP Den Haag

Nederland